Leden

Adverteren in de Periodieke Pers is gericht adverteren, precies die doelgroep bereiken waarnaar uw boodschap gericht is, trefzeker en voordelig U wil weten welke titels door wie worden uitgegeven, wat hun oplage, periodiciteit, taal is, waar en hoe u ze kan bereiken,...? Dan vindt u hieronder zeker een antwoord.

Lezen is belangrijk voor uw persoonlijke ontwikkeling, biedt een venster op de wereld en ontspant. Bent u op zoek naar een titel over een bijzonder onderwerp? Wil u een abonnement nemen? Is uw adres veranderd? Hier vindt u de contactgegevens van onze leden en de links naar hun webpagina.

  1. Er zijn drie manieren om een titel te zoeken:
  2. Kent u de naam van de titel die u zoekt dan kiest u voor de alfabetische lijst.
  3. Kent u de naam van de titel niet maar u zoekt titels over een bepaald onderwerp, kies dan voor de lijst met specialisaties. U vindt er ongetwijfeld de juiste rubriek terug.

Bent u op zoek naar titels die behoren tot een bepaald type uitgave dan kan u terecht bij de indeling in 9 types: verkocht of gratis publieksblad, vakblad, verenigingsblad, bedrijfspers, educatief wetenschappelijke uitgave, jaarboek, online uitgave of andere.

Via de alfabetische lijst van de aangesloten uitgevers krijgt u een overzicht van de titels die de uitgeverij op de markt brengt.
Telkens staan de contactgegevens op de pagina van de titel of uitgever vermeld samen met een woordje uitleg en een afbeelding van de cover.